Özel Üretim Dry Aged Dolaplar Prince Caffe House ile Kosova'da

Özel Üretim Dry Aged Dolaplar Prince Caffe House ile Kosova'da

Son günlerin moda konsepti  olan, Steakhose Restaurantların temel ihtiyacı Dry Aged Dolaplar, etlerin yağı alınmadan 0 derecelik dolaplarda 28 gün ile 1 ay arasında dinlendirilmesi ile etin daha yumuşak ve  daha aromatik kokmasını sağlıyor. S2000 Endüstriyel Mutfak, özel olarak geliştirdiği Dry Aged Dolapları, 4 yıl önce Türkiye’de üretmeye başlayarak sektöre öncülük etmiştir.

30 Yıldır Türkiye’nin lider endüstriyel firmalarından olan ve en son Zorlu Center’da yaptığı projelerle adından söz ettiren S2000, Dry Aged dolaplarıyla,Türkiye’nin ünlü Steakhouse restoranlarının çözüm ortağı oluyor. Butcha, Nusr-Et ve Özgür Şef gibi tanınmış et restoranlarına hem Dry Aged dolaplarıyla hem de mutfak projeleriyle destek veren S2000, bu yıl da Kosovanın Phristina şehrinde yeni açılan Prince Caffe House  için satışını gerçekleştirdiği  iki adet Dry Aged Et Dinlendirme Dolapları ile birlikte, Kosova pazarına da girmiş bulunmaktadır.