Kebapçı Mahmut, Aksaray Şubesi'nde Dry Aged Dolapları ve Et Teşhir Ünitelerinde S2000 Endüstriyel Mutfak İmzası
S2000 kalitesini tercih eden bir lezzet durağı da geleneksel lezzetleri yılların tecrübesi ile günümüze taşıyan Kebapçı Mahmut oldu. Aksaray Şube’nin dry aged ve teşhir dolapları S2000 imzasını taşımaktadır. Mekana özel tasarlanmış dry aged dolap ve teşhir ünitesi ile kalite ve şıklığını tamamlayan Kebapçı Mahmut yeni projelerinde de S2000’i tercih etmeye devam etmektedir.
Dry aged dolap, prestijli mekanlarda etin daha yumuşak, lezzetli ve sindirimi kolay olmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Etin bu dolaplarda 0 - +2 derecede kuru havada dinlendirilmesi sonucunda et formunu koruyarak lezzetlenir. Aynı zamanda dolabın içerisindeki tuz ile birlikte bakteri üremesi de engellenmiş olur. S2000 kaliteli ve hijyenik dry aged anlayışına özgün tasarımları ile yeni bir soluk getirmeye devam etmektedir. Nusr-et, Butcha, Nusr-et, Özgür Şef, Grill Branche gibi birçok steakhouse restoranı ve Kebapçı Mahmut’un dry aged dolapları da S2000 tarafından tasarlanmış ve teslim edilmiştir. Kebapçı Mahmut’daki dry aged dolap özel tasarım olup 3 kapılı ve orta kısmı dönebilen bir tasarıma sahiptir. Bu sayede etler dinlendirilirken biryandan da estetik bir biçimde teşhir edilmektedir.
Teşhir dolapları ile Türkiye’deki birçok ünlü markaya ve yurtdışındaki restoranlara hizmet sağlayan S2000; kalitesi, yüksek teknolojisi, tasarımlarının şıklığı ile başarısını kanıtlamıştır. S2000 yenilikçi ve şık tasarımlarını işletmenin ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde üretir ve teslim eder. Kebapçı Mahmut Aksaray Şubesi de S2000 teşhir dolapları ile müşterilerine en özel lezzetlerini sunmaktır.