Grill Brunche Ataşehir S2000 Endüstriyel Mutfak Kalitesiyle Açıldı
S2000 Endüstriyel Mutfak’ın “Kendine Özel” olarak Türkiye’de ilk kez ürettiği DRY AGED dolaplarıyla Grill Branché Restaurant & Lounge, Water Garden Ataşehir’de özel davetlilerin katıldığı şık bir kokteylle açıldı.
İştah kabartmaya tasarlanmış menüsüyle, et hakkında bilinen tüm kalıpları yıkan Grill Branché Restaurant & Lounge, Water Garden Ataşehir’de açıldı.Tüm mutfak, bar ve soğuk teşhir projelerini Anahtar Teslim olarak bitiren S2000’in, Grill Branché iç dizaynı için özel olarak ürettiği Dry Aged dolapları, birçok açıdan Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyorlar. “Hairline Gold Plating” kaplama uygulamasıyla benzersiz olan Grill Branche Dry Aged dolapları, “Askılı Raf Sistemi” kategorisinde de yine Türkiye’de üretilmiş en büyük DRY AGED dolapları.
DRY AGED DOLAPLARININ ÇALIŞMA PRENSİBİ:
DRY AGED yöntemi; kaliteli sığır etinin, özel bir derecede 21 ila 28 gün arasında kendi kemiği üzerinde bekletilmesinden oluşuyor. DRY AGED dolaplardaki en önemli özellik, etin kuru yaşlandırma sistemiyle formunu ve nemini koruyarak lezzetlendirmesidir.