Dry Aged Dolaplarda S2000 Endüstriyel Mutfak İmzası - Foodline

Dry Aged Dolaplarda S2000 Endüstriyel Mutfak İmzası - Foodline

İlk kez ABD’de uygulanmaya başlanan Dry Aged yöntemi, kaliteli sığır etlerinin, yüzde 80-86 nem ve 0 derece sıcaklıkta, 21 ila 28 gün arasında kendi kemiği üzerinde bekletilmesinden oluşuyor. Etin daha yumuşak olmasını sağlayan bu yöntem, aynı zamanda daha aromatik kokmasını da sağlıyor. Son dönemde büyük bir gelişim gösteren Türk gastronomisinde de Dry Aged yöntemi ile dinlendirilmiş etler tercih edilmeye başlandı. Türkiye’nin lider endüstriyel firmalarından ve en son Zorlu Center’da yaptığı projelerle sektörde adından söz ettiren S2000 endüstriyel mutfak, şimdi de özel olarak geliştirdiği Dry Aged dolaplarıyla, Türkiye’nin ünlü Steakhouse restoranlarının çözüm ortağı oluyor. Butcha, Nusr-et ve Özgür Şef gibi tanınmış et restoranlarına hem Dry Aged dolaplarıyla hem de mutfak projeleriyle destek veren S2000 endüstriyel mutfak, aynı zamanda Dry Aged dolaplarını, 4 yıl önce Türkiye’de üretmeye başlayarak sektöre öncülük etmiş bir firma. S2000 endüstriyel mutfak Genel Müdürü Sedat Aydın, Türkiye’nin öne çıkan markaları tarafından kısa zamanda tercih edildiklerini belirterek, en büyük referanslarının kendi yaptıkları işler olduğunu görmenin gurur verici olduğunu söylüyor.