Catering Mutfakları | S2000 Mutfak

Catering Mutfakları

Catering Mutfakları

S2000 Endüstriyel Mutfak konusunda uzman ekibiyle catering mutfakları da üretiyor. Catering mutfağı ihtiyacı olanlar, bizi arayın! 

Endüstriyel Catering Mutfakları

Konusunda uzman olan firmamız endüstriyel catering mutfakları da üretmektedir. Bunun yanı sıra okullar, fabrikalar, askeri tesisler, restoranlar gibi işletmelere ve yerlere de endüstriyel mutfak ve soğutma sistemleri tasarlar. 

Catering mutfağı nasıl olmalıdır?

Toplu yemek üretileceği için bu mutfaklarda en ince detaylar bile önceden planlanmalı. Geleneksel yemekhanelerden farklı tasarlanırlar. Ekipman yerleşimi fabrika mantığı ile yapılır. Catering firmaları bir çok iş yerlerine ve bir çok kişinin katıldığı davetlere yemek hazırlar. Çoğu zaman da zamanla yarışır. İşte tam da bu yüzden catering firması kurmak isteyenlerin en başta uzman bir desteğe ihtiyacı vardır. 

Catering firması mutfak ekipmanları :

Tezgah üstünde mutlaka Et hazırlık, sebze hazırlık ve hamur hazırlık bölümleri bulunmalıdır. Bu bölümlerde gerekli olan et kıyma makinesi, sebze doğrama, et kemik testeresi, sebze parçalama makinesi, hamur yoğurma makinesi gibi ürünler yer alır.
 
Ayrıca pişirme alanı bu firmaların mutfaklarının en önemli yeridir. Ocaklar ve devasa tencereler kullanılacağı için bu bölümün dizaynı çok önemlidir. Burada genellikle çorba ve sulu yemekler imal edilir. 
 
Bulaşıkhane bölümü ise kazan yıkama makineleri ile donatılmalıdır. Buralarda konveyörlü bulaşık makineleri tercih edilmelidir. Çok büyük firmalar ise tırnaklı bulaşık makinesi kullanırsa rahat eder.