ÖZSÜT TATLI VE PASTA DOLAPLARI

  • ÖZSÜT TATLI VE PASTA DOLAPLARI
  • ÖZSÜT TATLI VE PASTA DOLAPLARI
  • ÖZSÜT TATLI VE PASTA DOLAPLARI
  • ÖZSÜT TATLI VE PASTA DOLAPLARI

Saray mutfağının lezzetlerini öğrendikten sonra kendi dükkanını açmaya karar veren ve 1938'de İzmir'de kazandibi ile üretime başlayan Sefer Usta'nın macerası bugün yüzlerce şubesi olan Özsüt'e dönüştü. 

Bugün 46 ilde 180’in üzerinde şubesi bulunan Özsüt, yurtdışında da yatırımlar yaparak büyümeye devam ederken özenle ürettiği tatlı ve pastaları teşhir ederken de S2000 kalitesine güveniyor. Stabil sıcaklık derecesi ve dayanıklı ürünleri Özsüt konseptine uyarlayarak özel tasarımlar gerçekleştiren S2000, Özsüt'ün pek çok şubesinin endüstriyel mutfak ekipmanlarının da üretim ve tedariğini gerçekleştirmektedir.