Obica Mozarella Bar | S2000 Projeler

Obica Mozarella Bar

  • Obica Mozarella Bar
  • Obica Mozarella Bar
  • Obica Mozarella Bar

Obica Mozzarella bar 2004 yılında kurulduktan sonra Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya'da yeni şubelerini açtı ve uluslararası bir ağa geçti. Bugün Milano'da Palermoya’da Londra'da New York City ve Tokyo şehirlerinde 20 restorana ulaştı. Obica, yüksek kaliteli ve taze malzemeler ile hazırlanan iyi İtalyan yemekleri sunan ve tercih edilen bir marka haline geldi.

Türkiye'de ilk şubesini İstanbul Havalimanında açan Obica, endüstriyel mutfak ekipmanları ve pasta dolabı konusunda S2000 Mutfak firmasını tercih etti. Pasta dolabı ve soğuk teşhir dolaplarında üst kalite üretim yapan S2000 Mutfak ve Soğutma firmasının bu konudaki tecrübesini kendisine katmış oldu.

Bar bölümünde yer alan tezgah altı soğuk ekipmanların üretimini de yine S2000 Mutfak gerçekleştirdi. Obica, bu bölüm için S2000'in çözüm ortağı konumunda olan Brema buz makineleri ve Hobart bulaşık makinelerini tercih etti. Böylece tüm mekanda kalite zinciri tamamlanmış oldu.