S2000 Dry Aged Dolap SDRY-3 | S2000 Mutfak Soğutma
S2000 Dry Aged Dolap

S2000 Dry Aged Dolap SDRY-3

S2000



Adı Soyadı
 
Telefon No *
 
E-Posta *
   
Mesajınız

Kişisel verilerin korunumu kanunu ile ilgili politikamızı buradan okuyabilirsiniz
mail gönderiliyor

Teklif Sepetine Ekle

Dry Aged Dolap SDRY-3 Hakkında

İlk kez ABD’de uygulanmaya başlanan Dry Aged yöntemi, kaliteli sığır etlerinin, yüzde 80-86 nem ve 0 derece sıcaklıkta, 21 ila 28 gün arasında kendi kemiği üzerinde bekletilmesinden oluşuyor. Etin daha yumuşak olmasını sağlayan bu yöntem, aynı zamanda daha aromatik kokmasını da sağlıyor. Son dönemde büyük bir gelişim gösteren Türk gastronomisinde de Dry Aged yöntemi ile dinlendirilmiş etler tercih edilmeye başlandı. Türkiye’nin lider endüstriyel mutfak firmalarından S 2000, şimdi de özel olarak geliştirdiği Dry Aged dolaplarıyla,Türkiye’nin ünlü Steakhouse restoranlarının çözüm ortağı oluyor. Butcha, Nusr-et ve Özgür Şef gibi tanınmış et restoranlarına hem Dry Aged dolaplarıyla hem de mutfak projeleriyle destek veren S 2000, aynı zamanda Dry Aged dolaplarını, 7 yıl önce Türkiye’de üretmeye başlayarak sektöre öncülük etmiş bir firma.

DRY AGED DOLAPLARDA en önemli özellik tuzun bakteri üremesine izin vermeyen yapısı sayesinde etin kuru yaşlandırma sisteminde formunu koruyarak lezzetlenmesidir. Aslında DRY AGED DOLAP için istenilen yaklaşık 28 gün boyunca etin kolojen yapısının parçalanması ve ateşe atıldığında kısa sürede pişmesidir. Bu nedenle etin saklanma derecesi önemlidir. Bu dolaplarda 0-  +2 derecede kuru havada tutulur. Aging kelimesi hepimizin bildiği gibi YAŞLANMA anlamına gelir. Bu dolaplarda ET YAŞLANDIRILIR yani bir anlamda kolojen yapısı gevşetilir 

S 2000 olarak sizlerin istediği ölçülerde ve dizaynda Dry Aged dolabı imal etmekteyiz.

Genel özellikler:

Boyutlar
230 x 75 x 215 cm (uzunluk x derinlik x yükseklik)
Modeli
Dik Tip Üç Kapılı Camlı
İç Dizayn
4 sıra paslanmaz tel raflı
Soğutma
Fanlı Soğutmalı