Pişirme işleminin düzgünlüğü:
Salınımlı vantilatör
Fan ve boşluk arasında geçirgen ayırma ızgaraları (masa modelleri için)
Verimli çalışan vantilatör
Pişirme işleminin hızı:
En yeni enjeksiyon teknolojisi sayesinde verimli ve hızlı buhar üretimi
Açık ızgaraya bağlı olarak hızlı sıcaklık geçişi
Soğutma fonksiyonundan dolayı oyuğun hızlı soğuması
Verimli tam otomatik temizleme sistemi (opsiyonel):
Tamamen otomatik, ekonomik ve hızlı
Programlar:
Seviye 1: 17 dakika
Seviye 2: 26 dakika
Seviye 3: 36 dakika
Durulama: 2 dakika
Boyuna yükleme, daha az yer kaplayan bir alan sağlar
VisioPAD: Dokunmatik kontrol paneli: net, sezgisel ve ergonomik
AirControl: Sürekli ayar ve titreşimli fan
JetControl: Son enjeksiyon teknolojisi ile iç alanın hızlı soğutulması
CoreControl: Talebe, ayarlara ve gerçek gösterime göre uygun enerji temini
TwinControl: Temel fırın işlevlerini iki katına çıkaran patentli sistem
Hobart Combi 10 Tepsili Konveksiyonlu Fırın Özellikleri
Gazlı ısıtmalı
10 x 1/1 GN
6 pişirme modu:
- 0 ila 250 ° C arasında pişirme
- Doymuş buhar 98 ° C'ye
- 30 ila 250 ° C arasında (nem oranı% 0 ila% 100 arasında ayarlanabilen) Combi pişirme
- 30 ila 97 ° C arasındaki düşük sıcaklık buhar
- 99 ila 105 ° C arasındaki yüksek sıcaklık buhar
- Yenilenme
Pişirme derecesini ve renklenmeyi ayarlama seçeneği ile standart olarak 99 önceden yüklenmiş tarifler.
Nemlendirici, tutma fonksiyonu ve iki pişirme çevrimi arasında otomatik durulama
Serin dokunuşlu atermik çift camlı kapak, sola menteşeli ve basit bir itme kapağı, kapıdaki LED şeridiyle boşluk aydınlatması
Sol menteşeli kapı, sağ taraftaki kontrol paneli
İyonizasyon alevi kontrollü otomatik kıvılcım ateşlemeli paslanmaz çelik hava brülörleri
Hobart Buharlı Gazlı Kombi Fırın Teknik Detaylar
İlginizi çekebilecek diğer ürünlerimize de gözatmanızı öneririz.