MARKET DOLABI MODELLERİ

MARKET DOLABI MODELLERİ

Süt ve et ürünleri, meyve ve sebze gibi bu ürünler tazeliklerini korumaları için market dolapları diye tabir edilen soğuk teşhir dolaplarında saklanmalıdır

Devamı...


ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI NASIL BELİRLENİR?

ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI NASIL BELİRLENİR?

Endüstriyel mutfaklar restoran, catering, cafe, bar, hotel gibi kurumlarda bulunduğu gibi, hastane, fabrika, askeri tesis gibi çok farklı yerlerde bulunabilir. Bir endüstriyel mutfakta çok farklı ekipmanlar bulunur ve bunların çoğu hemen hemen her mutfakta yer alır. Toplu yemek üreten mutfaklara endüstriyel mutfak denir. Bu mutfaklar restoran, catering, cafe, bar, hotel gibi kurumlarda bulunduğu gibi, hastane, fabrika, askeri tesis gibi çok farklı yerlerde bulunabilir. Bir endüstriyel mutfakta çok farklı ekipmanlar bulunur ve bunların çoğu hemen hemen her mutfakta yer alır. 

Devamı...


Self-Servis Mutfak Kurulumu ve Üniteleri

Self-Servis Mutfak Kurulumu ve Üniteleri

Self Servis, insanların yan yana dizilmiş yiyecek ve içecekler içinden istediklerini seçtikleri ve tepsilerine koyup en sonda da  ödeme yaptıkları ön ödemeli bir restoran tipidir. 

Devamı...


ÖZEL TASARIM SOĞUK TEŞHİR ÜNİTELERİ

ÖZEL TASARIM SOĞUK TEŞHİR ÜNİTELERİ

Kahve dükkanları ile birlikte her türlü restoran ve cafe de soğuk servis edilen farklı yiyecekler sunmaktadır. Bu yiyeceklerin mekanlar açısından en önemli özelliklerinden birisi müşterilerinin görebileceği şekilde teşhir edilmeleri gerektiğidir.

Devamı...




Bardak Yıkama Makinelerini Ayıran Özellikler

Bardak Yıkama Makinelerini Ayıran Özellikler

Her sektörde ve araç gereçte olduğu gibi bardak yıkama makinelerinde de çok fazla marka ve model vardır. Her işletme kendi ihtiyacına ve kesesine uygun bir bardak yıkama makinesi almak ister. Peki nedir bu makinelerin aralarındaki farklar?

Devamı...


CATERİNG MUTFAĞI NASIL OLMALI

CATERİNG MUTFAĞI NASIL OLMALI

Toplu yemek üretiminin yapıldığı geleneksel olarak yemekhane, modern tabirle catering firmaları iş yerlerinin ve çok kişinin katıldığı davetlerin yemek ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulurlar.

Devamı...



ÖZEL ÜRETİM DRY AGED DOLAP

ÖZEL ÜRETİM DRY AGED DOLAP

İnsanların farklı lezzetleri keşfetmek için gösterdikleri çaba Steakhouse konseptinde kurulan restoranların sayısını da gün geçtikçe artırmaktadır. 

Devamı...